Tuotanto & palvelut

Käytössämme on huippumoderni kuitulaser levyn ja putkiosien leikkaukseen, sekä nykyaikaiset mekaaniset levyntyöstökoneet leikkaamiseen, lävistämiseen ja särmäämiseen. Konekantamme ja joustavuutemme mahdollistavat niin pienet koe-erät kuin laajat kokonaisuudetkin. Toimitukset saat tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla, jopa muutamassa tunnissa siitä, kun saamme piirustukset sähköpostiin.

Putki- ja palkkirakenteet ovat myös osa vakiotuotantoamme.

Mitä pystymme tekemään
divider

Moderneilla levyntyöstökoneillamme pystymme käsittelemään metallia monipuolisesti. Palveluvalikoimaamme kuuluu:

Levyvarastossa pidämme teräs-, alumiini- ja ruostumattomat levyt nopeisiin toimituksiin. Tavallisimmat arkkikoot ovat 1000×2000, 1250×2500 ja 1500×3000 mm, paksuudet pääasiassa 1-6 mm.

Suunnittelutyössä joustavuus tuo tuloksia

Suunnitteluyhteistyössä asiakkaan kanssa etsimme mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun osaamisemme avulla, alkaen materiaalien valinnasta oikeiden valmistusmenetelmien löytämiseen. Käytössämme on tehokkaat työkalut nykyaikaiseen metallituotteiden ja -rakenteiden suunnitteluun.

Jos sinulla on ajatus tai idea, voimme auttaa sen hiomisessa ja toteuttamisessa. Olemme toteuttaneet mallikappaleita ja pieneriä niin suurille kuin pienillekin asiakkaille ruutupaperisuunnitelmista lähtien, joten emme pelästy vaillinaisiakaan suunnitelmia.

Poikkea käymään vaikka luonnosten kanssa, niin katsotaan yhdessä kuinka voimme auttaa!

Tuotantomahdollisuuksia